Tapahtumakalenteri 2023

Vuoden 2023 tapahtumia.

HUHTIKUU

ke 12.4. klo 18.00        Kevätkokous  Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous Lohjan pääkirjastolla, Karstuntie 3.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen § 10 mukaiset asiat. Kokouksen jälkeen Kari Hellström kertoo tulevasta melontakaudesta. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

 

 

 

 


VUOSI 2022

HUHTIKUU

to 28.4. klo 19-20.30     Pyörällä Roomasta Lohjalle - esitelmä huikeasta pyörämatkasta HUOM! Muuttunut ajankohta ja paikka!Rooma Lohja pyöräily

Tule kuulemaan lohjalaisen Alpo Puurosen vuonna 2019 tekemästä huikeasta kuusi viikkoa kestäneestä pyöräilyreissusta Euroopan halki Roomasta Lohjalle. Esitelmä kestää n. 1,5 h, jonka jälkeen on mahdollisuus vapaalle keskustelulle pyörämatkailusta. Tule siis hakemaan vinkkejä tulevaa pyöräilykautta varten! 
 
Paikka: Lohjan  pääkirjasto, Karstuntie 3
Klo: 19-20.30
Järjestäjä: Lohjan Seudun Latu
 
Tilaisuus maksuton.
Kahvitarjoilu
 
Tervetuloa!
 
 

to 28.4. klo 18        Kevätkokous  Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous Lohjan pääkirjastossa, Karstuntie 3. Kahvitarjoilu. Tervetuloa! HUOM! Muuttunut paikka.

Kevätkokous 2022 kutsu 2

 

 

 

 

 

 

TOUKOKUU    
 

to 5.5.   klo 17.30   Porinapolku -kävelylenkki

Porinapolkuina ja kälkätyskävelyinä tutuksi tulleille yhteislenkeille lähdetään taas! Ensimmäinen lenkki starttaa 5.5. klo 17.30 Aurlahden rannasta rantakahvilan kulmilta. Lenkki kestää reilun tunnin ja reipasta kävelyvauhtia mennään. Liikkeelle lähdetään aina vähän eri puolelta Lohjaa, välillä liikutaan metsäpoluilla, välillä keskustan tuntumassa. Pääsääntöisesti lenkit tehdään parillisten viikkojen torstaina, lähtö klo 17.30. Aika ja paikka ilmoitetaan aina etukäteen Länsi-Uusimaan järjestöpalstalla ja Ladun Facebook-sivulla. Lenkit ovat kaikille avoimia ja vetäjinä toimivat Minna ja Elise.

ti 10.5.   klo 18-21       Avokanoottimelontaan tutustuminen Haikarin rannassa

Tule tutustumaan kanoottimelontaan Haikarin rantaan tiistaina 10.5. klo 18-21. Illan aikana on mahdollisuus tutustua Ladun avokanootteihin ja varusteisiin, sekä kokeilla avokanoottimelontaa kokeneen ohjaajan Kari Hellströmin opastamana. Illan aikana myös keskustelua Ladun avokanoottitoiminnasta kesällä 2022. Tarjolla mehua, kahvia ja teetä. Mahdollisuus paistaa omia makkaroita. Varustaudu riittävän lämpimillä vaatteilla ja kokeilunhaluisella mielellä.

ti 10.5.   klo 17       Pyöräretki

Lohjan Seudun Latu järjestää kaikille avoimen pyöräretken. Tapaaminen uimahalli Neidonkeitaan parkkipaikalla klo 17. Teemme noin 2 h / 30 km leppoisan lenkin. Vetäjänä Esko. Tervetuloa!

ti 10.5. klo 17.30    Sauvarinneharjoitus

Viime syksynä suuren suosion saavuttaneet sauvarinneharjoitukset alkavat taas. Ensimmäinen harjoitus järjestetään Muijalan hiihtomaassa 10.5. Tapaaminen Muijalan hiihtomaan laavulla klo 17.30. Treenissä simuloidaan mäkisen maaston vauhtihiihtoa sauvajuoksemalla ylämäkeen. Jokainen etenee omalla vauhdillaan saman ajan, joten harjoitus sopii kaiken kuntoisille. Harjoituksen voi tehdä myös sauvakävelemällä. Tulevista sauvarinneharjoituksista ilmoitetaan pääsääntöisesti Lohjan Seudun Ladun Facebook-sivuilla. Lisätietoja voi kysyä myös harjoituksen vetäjältä Timolta 0503066201.

ke 11.5. klo 17.30    Polkujuoksulenkki Huom! Muuttunut päivämäärä!

Kevään ensimmäinen polkujuoksulenkki järjestetään torstaina 11.5. Tapaaminen Lohjan jäähallin kulmalla ulkokuntosalin luona klo 17.30. Hölköttelemme noin 10 km rauhallisen lenkin polkuja ja vähän asfalttiteitäkin pitkin. Vetäjänä Marjo. Tulevista polkujuoksulenkeistä ilmoitetaan pääsääntöisesti Lohjan Seudun Ladun Facebook-sivuilla.

la 14.5.                   Päiväretki Vihdin Palakoskelle. Lisätietoa retkestä löytyy täältä

to 19.5. klo 17.30   Porinapolku -kävelylenkki 

Seuraavalle lenkille lähdetään 19.5. klo 17.30 Aurlahden rannasta kahvilan kulmilta. Reilun tunnin reipas lenkki kävellen on avoin kaikille. Vetäjinä Minna ja Elise.

ti 24.5.                   Pyöräretki

Tapaaminen klo 17 Neidonkeitaan parkkipaikalla. Pyöräilemme noin kaksi tuntia, jonka aikana kuljemme n. 30 km pituisen matkan. Ota vesipullo ja tarvittaessa pientä evästä mukaan.

la 28.5.                   Päiväretki Lopelle Iso-Melkuttimelle. Lisätietoja retkestä löytyy täältä.

KESÄKUU
 
 
to 2.6.                   Porinapolku-kävelylenkki
 

Seuraavalle lenkille lähdetään 2.6. klo 17.30 Ojaniittutalon parkkipaikalta. Reilun tunnin reipas lenkki kävellen on avoin kaikille. Vetäjinä Minna ja Elise.

 
su 12.6.                  Päiväretki Tammisaaren Kopparön saarelle. Lisätietoja retkestä löytyy täältä.

 

ELOKUU

ti 30.8. klo 18         Sauvarinneharjoitus Lohjanharjulla

Viime syksynä suuren suosion saavuttaneet sauvarinneharjoitukset alkavat taas. Ensimmäinen harjoitus järjestetään Lohjanharjulla Tapaaminen jäähallin viereisellä kuntopisteellä klo 18. Treenissä simuloidaan mäkisen maaston vauhtihiihtoa sauvajuoksemalla ylämäkeen. Jokainen etenee omalla vauhdillaan saman ajan, joten harjoitus sopii kaiken kuntoisille. Harjoituksen voi tehdä myös sauvakävelemällä. Tulevista sauvarinneharjoituksista ilmoitetaan pääsääntöisesti Lohjan Seudun Ladun Facebook-sivuilla. Lisätietoja voi kysyä myös harjoituksen vetäjältä Timolta 0503066201.             

SYYSKUU

la 3.9. klo 9              Päiväretki Västerbyn ulkoilualueelle Raaseporiin

Nyt otetaan varaslähtö ruskaretkelle! Lauantaina 3.9.2022 lähdetään Peikkometsän kierrokselle.
Kierros on Västerbyn ulkoilualueella Tammisaaressa. Reitti on alle 6 km pitkä ja maastoltaan vaihteleva. Reitillä voi maistella marjoja, saattaapa löytyä sieniä tai voi siellä bongata myös metsän eläimiä. Automatka on n. 50 km. Metsässä viivymme 2-3 tunnin ajan. Laavulla pidetään evästauko, omat eväät mukaan. Laavulla on myös makkaranpaistomahdollisuus. Retken vetäjinä toimivat Esko ja Elise.
 
Retki tehdään kimppakyydein. Lähtö jäähallin parkkipaikalta klo 9.00.
Ilmoittaudu Eliselle, 0407444696 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

 

to 15.9.                   Porinapolku-kävelylenkki
 

Syksyn ensimmäinen kävelylenkki järjestetään 15.9. klo 17.30 Lohjan jäähallilta. Reilun tunnin reipas lenkki kävellen on avoin kaikille. Vetäjinä Minna ja Elise.

 

LOKAKUU

ke   26.10. klo 18   Syyskokous Lohjan kirjastolla

Lohjan Seudun Ladun sääntömääräinen syyskokous järjestetään 26.10. Lohjan kirjastolla klo 18 alkaen. Virallinen kutsu julkaistaan paikallislehdessä kaksi viikkoa aiemmin. Kokouksen jälkeen kokenut retkeilijä ja Suomen Ladun retki- ja vaellusopas Kari Rantanen kertoo lähiretkeilyn rajattomista mahdollisuuksista kenelle tahansa, otsikolla ”Näkökulmia luontoon – Lähilöytöretkeilyn kiehtova maailma”.

Rantasen mukaan ”Esitys pyrkii avaamaan silmät ja aivot huomaamaan niitä tavattoman monia paikkoja, joissa voimme luonnon keskellä olemisesta ja sen ihmeistä nauttia, myös aivan lähellä kulloistakin normaalia elämänpiiriämme. Ja samalla tuomaan esiin myös sen, miten monilla erilaisilla tavoilla luontoa voi katsella ja siitä elinvoimaa itselleen ammentaa.”

Syyskokouksessa valitaan taas uusi hallitus ensi vuodelle, joten jos juuri Sinua kiinnostaisi puuhastella mukavassa porukassa ulkoilun edistämisen parissa niin tule ihmeessä mukaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hallituksessa olemisesta. Tai jos talkooporukkaan mukaan tuleminen kiinnostaa tai ehkä apuohjaajaksi lähteminen retkille tms. niin syyskokous on oivallinen tilaisuus tulla esittäytymään hallitukselle ja muulle porukalle.

 

                             

Muutokset ovat mahdollisia, joten seuraathan meitä Facebookissa
https://www.facebook.com/Lohjan-Seudun-Latu-240351749737134/
sekä Länsi-Uusimaa-lehden järjestöpalstalla, josta löytyy ajan tasalla oleva tieto.

Tervetuloa mukaan!

Ylös