Tule vapaaehtoiseksi Lohjan Seudun Latuun

Haluaisitko tulla mukaan Lohjan Seudun Ladun vapaaehtoisporukkaan? Yhdistyksemme kaipaa innokkaita puuhahenkilöitä mukaan vetämään erilaisia liikuntaryhmiä tai osallistumaan Ladun tapahtumien järjestämiseen.

Onko sinulla jokin rakas ulkoliikuntaharrastus, jonka ilosanomaa haluaisit jakaa muillekin? Se voisi olla vaikkapa retkeily, sauvakävely, pyöräily, geokätköily, frisbeegolf tai jotain muuta mukavaa. Suomen Latu järjestää erilaisia ohjaajakoulutuksia, jonka osallistumismaksun Lohjan Seudun Latu voi maksaa, jos koulutukseen osallistuja sitoutuu järjestämään toimintaa joksikin aikaa.  Suomen Ladun koulutukset löytyvät täältä: https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/koulutukset.html

Järjestämme toisinaan myös omia tapahtumia tai osallistumme tapahtumien järjestämiseen muiden järjestöjen kanssa (esim. Laavujen kierros) ja näihin kaipaamme mukaan talkoolaisia. Kesäkaudella avustamme palvelutalojen asukkaiden ulkoilussa ja lisäksi olemme mukana edellä jo mainitussa Gunnarlan majan yhdistyksessä, hoitamassa Gunnarlan majan asioita ja ylläpitämässä toimintaa. Jos sinua kiinnostaisi tulla mukaan vapaaehtoiseksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ylös