Sauvakävely

Sauvakävely on reipasta kuntoliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille.

Lohjan Seudun Ladun yhteiset sauvakävely lenkit ovat olleet Ladun yksi toimintamuoto jo ainakin 10 vuoden ajan. Viime vuosina yhteiset lenkit on tehty Jumppa-Jussien kanssa.

Vakiopäivä on maanantai: Lähtö Neidonkeitaan edestä  klo 18.00 ja Gigantin kulmalta klo  17.30, lenkkejä voidaan muokata osallistujien toiveiden mukaan.  Lisäksi perjantaisin klo 18.00 Neidonkeitaan edestä  lähtee sauvakävelyryhmä. Kaikkiin näihin ryhmiin on mahdollista liittyä ja ne ovat  avoimia kaikille ja myöskin vähemmän liikkuville vauhti on sopiva.

Seniorieden ohjattu sauvakävely, kokoontuminen Lohjan jäähallin parkkipaikalla joka torstai  toukokuulta  alkaen klo 9.15-10.30, lenkit jatkuvat läpi kesän.  Yhteinen alkulämmittely, jonka jälkeen sauvakävelylenkki, lopussa yhteiset venyttelyt.  Järjestäjinä Lohjan Liikuntakeskus Oy ja Lohjan Seudun Latu ry.

Joku muukin lähtöpaikka ja ulkoilualue  on mahdollinen, jos yleisöllä on kiinnostusta ja löydämme kyseiseltä lähialueelta aktiivisia vetäjiä 1- 2 henkilöä.

Sauvakävely tapahtuma järjestetään kerran vuodessa keväällä/syksyllä. Paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin.

Loppukesästä elokuulla järjestetään sauvakävely Leo Lipastin Muistokävelyn merkeissä, Gunnarlan majalle, toki sauvat voi jättää poiskin.

Tapahtumista ilmoitamme:

Lisätietoa http://www.sauvakävely.fi

https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/sauvakavely-2.html

 

 

 

Ylös