Talviuinti

Lohjan Seudun Latu ry tarjoaa talviuinti mahdollisuuden Lohjanjärven rannalla, Haikarin rannassa, lähellä keskustaa.
Jos olet ajatellut aloittaa uuden virkistävän, terveyttä edistävän harrastuksen, niin tällä tavalla pääset mukaan Haikarin talviuimareiden joukkoon.
Ilmoittaudu ennakkoon sähköpostilla os:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tällä hetkellä emme valitettavasti voi ottaa uusia jäseniä, mutta voit ilmoittautua jonoon, ilmoitamme heti kun paikkoja vapautuu.

Saat paluupostissa toiminta- ja turvallisuusohjeet,  jonka jälkeen voit käydä tutustumassa kerran ilmaiseksi ja päättää sen jälkeen haluatko aloittaa uuden, piristävän harrastuksen. Maksuohjeet saat tutustumismateriaalin mukana.
Haikarin talviuintikausi alkaa lokakuun alussa ja päättyy huhtikuun loppuun. Sauna on auki neljä kertaa viikossa ja uintipäivät tiistai, keskiviikko, torstai ja sunnuntai klo  16.00-22.00.

Tulevan uintikauden maksut vahvistetaan kerran vuodessa talvikauden päätyttyä. Hinnat 2018-2019 koko talvikausi 01.10. - 30.04  110 €, syys tai kevätkausi 55 €,  Maksut maksetaan 14 pv kuluttua ensimmäisen käynnin jälkeen,  Lohjan Seudun Latu/avantojaoksen tilille. Jos maksua ei ole maksettu ajoissa paikan voi menettää, koska uusia jäseniä on tulossa. Toimintaohjeet löytyvät saunalta. Yli 90v. uimarit saavat käydä uimassa ja saunassa maksutta.
Lapset alle 12 v 50% normaalihinnoista, vain maksavan  aikuisen seurassa.

Käytössä on rannassa oleva saunarakennus, sen viereinen pukuhuone ja sosiaalitilat. Naisten pukuhuone on saunarakennuksessa ja miesten vastaava viereisessä pukuhuonerakennuksessa.

Uimareille suositellaan Lohjan Seudun Latu ry:n jäsenyyttä. Jäsenet saavat mm. Latu- ja Polku lehden ja lukuisia alennuksia eri alojen liikkeisiin mm Sportia Lohja. Jäseneksi voit liittyä Suomen Ladun sivujen kautta.

 

Lisätietoja:   
 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

https://www.suomenlatu.fi/yhdistys-ja-toimintapistehaku/yhdistys/lohjan-seudun-latu-ry.html

http://www.etlehti.fi/artikkeli/terveys/tama_harrastus_tuo_7_hyvaa_vaikutusta_ja_auttaa_painonhallinnassa

 

 

 

Ylös