Hiihto

Murtomaahiihto on perinteinen, suosittu laji Lohjan Seudun Ladun lajivalikoimassa. Murtomaahiihto on nykyisin myös suosittu perheliikuntalaji. 

Jos luonnonlunta meille suodaan, niin alueeltamme löytyy useita kunnostettuja latuverkostoja. Urheilukeskukselta lähtevät eripituiset ladut esim. Gunnarlan majalle. Myös Virkkalassa ja Hiihtomaassa Muijalassa löytyy latuja vaihtelevissa maastoissa. Lisäksi kauempana keskustasta löytyy latuja.

  • Talvisin pyrimme järjestämään yhteisen laturetken lähialueille. Yleensä retkissä on osanottomaksu, jonka osallistujat maksavat itse. Kuljetukset kimppakyydeillä.
  • Muitakin talvisia tempauksia järjestämme, riippuen lumiolosuhteista.
  • Lohjan Seudun Latu on järjestänyt myöskin hiihtomatkoja Ylläkselle. 
  • Tapahtumat ovat avoimia kaikille.

 

Sauvarinnetreenit

Hiihtoa tukevana harjoitteluna järjestämme viikottain sauvarinnetreenejä. Treenipäivä on yleensä tiistai ja paikka on vaihdellut Lohjanharjusta Muijalan hiihtomaahan ja Kisakallioon. Ajankohtaisimman tiedon saat Lohjan Seudun Ladun Facebook-ryhmästä tai treenin vetäjältä Timolta numerosta 0503066201.

 

Hiihtäjien ensilumenleiri Kannonkoskella 26.-28.11.2021

Tampereen maratonklubi on kutsunut Lohjan Seudun latulaiset mukaan hiihtäjien ensilumenleirille Kannonkoskelle. Lisätietoja saat Timolta, p. 0503066201 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mikäli päätät lähteä, lähetä sitova ilmoittautuminen Timolle spostilla mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ma 11.10. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoa leiristä löydät tästä. 

 

Lisätietoja ja ajankohtainen latu tiedote löytyy Lohjan liikuntakeskuksen sivuilta:

Lohjan Liikuntakeskus » 
Hiihtoladut Lohjanharju »
ski.fi »

 

Ylös