Frisbeegolf sopii kaikenikäisille, mutta etenkin perheiden yhteisenä ulkoliikunta muotona se on mitä mainioin.

Lue lisää

Murtomaahiihto on perinteinen, suosittu laji Lohjan Seudun Ladun lajivalikoimassa. Murtomaahiihto on nykyisin myös suosittu perheliikuntalaji. 

Lue lisää

Polkujuoksu vie juoksijan pois asfaltilta raikkaaseen luontoon ja vaihteleviin maastoihin. Polkujuoksulla ei ole rajoja, vaan se voi olla kaikkea lyhyen metsälenkin ja vaativan vuoristolenkin väliltä.

Lue lisää

Geokätköily on maailmanlaajuinen harrastus, joka sopii aivan kaikille, eikä tässä harrastuksessa ole ala- tai yläikärajaa.

Lue lisää

Kävely on parasta terveysliikuntaa

Kävely todella tehoaa. Jo reilun kuukauden kuntokävely tavallisen hyötyliikunnan lisänä näkyy ja tuntuu. Kuntokävely tarkoittaa vähintään puolen tunnin rivakkaa menoa sauvoilla tai ilman neljänä päivänä viikossa. 

Lue lisää

Lohjan Seudun Latu on ollut mukana järjestämässä erilaisia pyöräilytapahtumia sekä Ladun omia, että  yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa.

Lue lisää

Gunnarlan maja on Lohjan Seudun Ladun ja Hiidenkiertäjien yhteinen ulkoilu- ja latumaja, joka on valmistunut vuonna 1993. Facebook, Gunnarlan Maja

Lue lisää

Lohjan Seudun Latu on ollut järjestämässä yhteistyössä Liikuntakeskuksen ja muiden yhteistyökumppaneiden ja järjestöjen  kanssa, suosittuja, syksyisiä Laavujen kierroksia eri puolilla Lohjaa. Nämä tilaisuudet ovat erityisesti suunnattuja koko perheen liikuntamuodoksi.

Lue lisää

Sauvakävely on kaikenikäisille sopiva reipas kuntoliikunta.

Lue lisää

Lohjan Seudun Latu Ry aloitti palveluyksikössä asuvien ulkoiluttamisen huhtikuussa 2016.

Lue lisää

Lohjan Seudun Latu järjestää kesäkaudella avokanoottimelontaretkiä Lohjanjärvellä. Seuraavat retket järjestetään kesällä 2022.

Lue lisää

Talviuintijaos on järjestänyt yli 10 vuoden ajan uinteja Haikarin saunalla, mutta keväästä 2021 alkaen Lohjan kaupunki vuokrasi tilat Lohjan Liikuntakeskus Oy:lle.

Lue lisää
Ylös