Säiden niin salliessa, järjestämme melontaretkiä Lohjanjärvellä.

Lue lisää

Frisbeegolf sopii kaikenikäisille, mutta etenkin perheiden yhteisenä ulkoliikunta muotona se on mitä mainioin.

Lue lisää

Lohjan Seudun Latu on ollut järjestämässä yhteistyössä Liikuntakeskuksen ja muiden yhteistyökumppaneiden ja järjestöjen  kanssa, suosittuja, syksyisiä Laavujen kierroksia eri puolilla Lohjaa. Nämä tilaisuudet ovat erityisesti suunnattuja koko perheen liikuntamuodoksi.

Lue lisää

Ladun juoksuklubi - Lohja aloitti toimintansa 09.10.2017 maanantaina. Lenkit ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla aina kun siltä tuntuu. Lenkit pidetään joka viikko maanantaina klo 18:00 alkaen. Ryhmän vetäjänä toimii ultrajuoksija Juha Nurmela.

Lue lisää!

Murtomaahiihto on perinteinen, suosittu laji Lohjan Seudun Ladun lajivalikoimassa. Murtomaahiihto on nykyisin myös suosittu perheliikuntalaji. 

Lue lisää

Sauvakävely on kaikenikäisille sopiva reipas kuntoliikunta.

Lue lisää

Lohjan Seudun Latu ry tarjoaa talviuinti mahdollisuuden Lohjanjärven rannalla, Haikarin rannassa, lähellä keskustaa.
Jos olet ajatellut aloittaa uuden virkistävän, terveyttä edistävän harrastuksen, niin tällä tavalla pääset mukaan Haikarin talviuimareiden joukkoon.
Ilmoittaudu ennakkoon sähköpostilla os:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tällä hetkellä emme valitettavasti voi ottaa uusia jäseniä, mutta voit ilmoittautua jonoon, ilmoitamme heti kun paikkoja vapautuu.

Lue lisää

Lohjan Seudun Latu Ry aloitti palveluyksikössä asuvien ulkoiluttamisen huhtikuussa 2016.

Lue lisää

Gunnarlan maja on Lohjan Seudun Ladun, Hiidenkiertäjien, Lohjan Urheilijoiden ja Virkkalan Kirin yhteinen ulkoilu- ja latumaja, joka on valmistunut vuonna 1993. Facebook  https://www.facebook.com/Gunnarlan-Maja-116262223176274

Lue lisää

Geokätköily on maailmanlaajuinen harrastus, joka sopii aivan kaikille, eikä tässä harrastuksessa ole ala- tai yläikärajaa.

Lue lisää

Lohjan Seudun Latu on ollut mukana järjestämässä erilaisia pyöräilytapahtumia sekä Ladun omia, että  yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa.

Lue lisää

Kävely on parasta terveysliikuntaa

Kävely todella tehoaa. Jo reilun kuukauden kuntokävely tavallisen hyötyliikunnan lisänä näkyy ja tuntuu. Kuntokävely tarkoittaa vähintään puolen tunnin rivakkaa menoa sauvoilla tai ilman neljänä päivänä viikossa. 

Lue lisää

Polkujuoksu vie juoksijan pois asfaltilta raikkaaseen luontoon ja vaihteleviin maastoihin. Polkujuoksulla ei ole rajoja, vaan se voi olla kaikkea lyhyen metsälenkin ja vaativan vuoristolenkin väliltä.

Lue lisää
Ylös