Talviuinti

Talviuintijaos on järjestänyt yli 10 vuoden ajan uinteja Haikarin saunalla, mutta keväästä 2021 alkaen Lohjan kaupunki vuokrasi tilat Lohjan Liikuntakeskus Oy:lle.

 

Talviuintijaoksessa on noin 200 talviuimaria ja pyrimme löytämään uudet tilat ja/tai sopimaan Lohjan Liikuntakeskus Oy:n kanssa toiminnan jatkumiseksi. Vinkkejä vuokrattavista rantasaunoista toivotaan sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Vuosimaksu on ollut 110 € vuodessa ja toimintaa toteutettu talkootöiden avulla. Kiinnostus on ollut suurta samalla kun sekä korona että saunan koko ovat rajoittaneet osallistumista. Avantouimareihin on jonossa jo yli 60 henkilöä.

Haikarin rannalta (osoite Haikarinkatu 17, 08100 Lohja) voi toki edelleen pulahtaa uimaan, mutta pukukoppiin tai saunaan pääsy edellyttää ennakkovarausta ja -maksua Lohjan Liikuntakeskukselle. Turvallisuudesta: Lohjan Seudun Ladun vakuutus ei ole enää voimassa uidessasi Haikarissa. Huomioithan: kun saunan ovi on lukittuna uintisi aikana, et enää pääse takaisin pukuhuoneeseen hakemaan vaatteita / kännykkää / auton avainta, jos sinulla ei ole Liikuntakeskuksen ovikoodia tallella.

Tervetuloa mukaan nauttimaan tästä virkistävästä talvisesta harrastuksesta!

Lisätietoja:   
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.                                                                                             

http://www.etlehti.fi/artikkeli/terveys/tama_harrastus_tuo_7_hyvaa_vaikutusta_ja_auttaa_painonhallinnassa

 

 

 

Ylös