Talviuinti

Lohjan Seudun Latu ry tarjoaa talviuinti mahdollisuuden Lohjanjärven rannalla, Haikarin rannassa, lähellä keskustaa.


Käytössä on rannassa oleva saunarakennus, sen viereinen pukuhuone ja sosiaalitilat. Naisten pukuhuone on saunarakennuksessa ja miesten vastaava viereisessä pukuhuonerakennuksessa.
Jos olet ajatellut aloittaa uuden virkistävän, terveyttä edistävän harrastuksen....niin tällä tavalla pääset mukaan Haikarin talviuimareiden joukkoon. 
Tällä hetkellä emme valitettavasti voi ottaa uusia jäseniä, mutta voit ilmoittautua jonoon, ilmoitamme heti kun paikkoja vapautuu.
Ilmoittaudu sähköpostilla os:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Saat paluupostissa tarkemmat tiedot ja toiminta- ja turvallisuusohjeet,  jonka jälkeen voit käydä tutustumassa kerran ilmaiseksi ja päättää sen jälkeen haluatko aloittaa uuden, piristävän harrastuksen. Maksuohjeet saat tutustumismateriaalin mukana.  Jos Sinulla ei ole sähköpostia, niin puhelimitse 0400 247100.

Uimareille suositellaan Lohjan Seudun Latu Ry:n jäsenyyttä. Lohjan Seudun Latu Ry:n jäsenet saavat mm. Latu- ja Polku lehden ja lukuisia alennuksia eri alojen liikkeisiin. Jäseneksi voi liittyä Suomen ladun sivujen kautta.

Tervetuloa mukaan nauttimaan tästä virkistävästä talvisesta harrastuksesta!

Lisätietoja:   
Hellevi Laitinen 0400 247100   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.                                                                                             

http://www.etlehti.fi/artikkeli/terveys/tama_harrastus_tuo_7_hyvaa_vaikutusta_ja_auttaa_painonhallinnassa

 

 

 

Ylös