Talviuinti

Talviuinti on ollut olennainen osa Lohjan Seudun Ladun toimintaa jo yli 10 vuoden ajan. Tällä hetkellä talviuintijaos vuokraa vuoroja Lohjan Liikuntakeskukselta Haikarin saunalla.

 

Talviuintijaos on vuokrannut Lohjan Liikuntakeskus Oy:ltä vuoroja Haikarin saunalta, mutta huomioiden, että jaokseen kuuluu ennestään noin 200 talviuimaria, ja yli 60 on jonossa, toivomme lisää uintimahdollisuuksia. Vinkkejä vuokrattavista rantasaunoista toivotaan sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sekä saunan koko että korona ovat rajoittaneet osallistumista. Talviuintijaos on järjestänyt yli 10 vuoden ajan uinteja Haikarin saunalla, mutta keväästä 2021 alkaen Lohjan kaupunki vuokrasi tilat Lohjan Liikuntakeskus Oy:lle.

Haikarin rannalta (osoite Haikarinkatu 17, 08100 Lohja) voi edelleen pulahtaa uimaan, mutta pukukoppiin tai saunaan pääsy edellyttää ennakkovarausta ja -maksua Lohjan Liikuntakeskukselle. Lohjan Seudun Ladun vakuutus ei ole enää voimassa uidessasi Haikarissa ajankohtana, jolloin uinti ei tapahdu Lohjan Seudun Ladulle varatulla vuorolla. Tällä hetkellä Talviuintijaos ei voi ottaa vastaan uusia jäseniä.

Lisätietoja:   
 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa mukaan nauttimaan tästä virkistävästä talvisesta harrastuksesta!                                                                          

http://www.etlehti.fi/artikkeli/terveys/tama_harrastus_tuo_7_hyvaa_vaikutusta_ja_auttaa_painonhallinnassa

 

 

 

Ylös